DUBROVNIK,
KONAVLE,
ŽUPA,
PRIMORJE
 
Dvanesti Dan karijera u organizaciji ACMT-a
  06/02/2012  
Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT) dvanaestu godinu za redom organizira Dan karijera (Career education day), koji će se održati u srijedu, 8. veljače, od 9 do 19 sati u hotelu Excelsior.

Riječ je o cjelodnevnom događanju koje okuplja predstavnike nekih od najuglednijih tvrtki, iz Hrvatske i iz regije, s ciljem profesionalnog usmjeravanja studenata i pružanja informacija koje će im pomoći u planiranju njihovih karijera. Predstavit će se ugledne tvrtke kao što su: Atos, Styria International, Alfaenergy, Coca-Cola HBC Croatia, INA - industrija nafte d.o.o., Kempinski Hotel Adriatic te hotel Le Meridien Lav, Split.
Sudjelovanje na sajmu studentima daje priliku za izgradnju mreže poslovnih kontakata, susret s predstavnicima tvrtki, održavanje intervjua, pronalazak stručne prakse, sezonskih poslova, pa čak i stalnog zaposlenja. Kompanije, sudionice događanja, okupljenima će predstaviti svoju tvrtku, upoznati ih s trendovima u industriji u kojoj posluju te intervjuirati studente kao potencijalne kandidate za zaposlenje

infocentar team
 
   
print / e-mail
KOMENTARI / Komentiraj
   
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!