DUBROVNIK,
KONAVLE,
ŽUPA,
PRIMORJE
 
"Amor je Amor" na Stradunu
  13/02/2012  
Nakon nevremenom obilježenog vikenda koji je ugrozio početak maškaranih festa, program se nastavlja sutra utorak 14.veljače. Poznati hrvatski fotograf, autor niza milenijskih fotografija u suradnji s Udrugom Dart - Galerijom Artur, sa željom „spajanja" dana zaljubljenih - sv. Valentina i vremena od karnevala, osmislio je novu Milenijsku fotografiju na Stradunu pod nazivom „Amor je amor".

Sutra u 10 sati na Stradunu Strikoman će snimiti fotografiju koju će sudionici formirati u obliku cvijeta ruže - Gradu na dar.
Uz sudjelovanje učenika osnovnih škola pozivaju se svi koji to žele da se maškaraju u sve nijanse crvene boje i pridruže fotografiranju na Stradunu. Bit će raspoređeni unutar crteža ruže, formirajući latice.

Podsjetimo da je Šime Strikoman u Dubrovniku napravio nekoliko milenijskih fotografija od kojih ističemo lignju uz kongres Bimagnetizma držan 2010. Godine, „Hrvatsku na Stradunu" snimljenu 15.listopada 2011. , lani u karnevalskim danima fotografiju kuhara.
Ova Strikomanova fotografija koristit će se i za promociju grada Dubrovnika kao romantičnog i za vjenčanja popularnog odredišta.

Napominjemo da je Šime Strikoman započeo s izdavanjem Milenijskih uspomena - suvenira s temom Milenijskih fotografija u obliku slagalica „puzzla" i šalica, pa koristimo prigodu najaviti i još jednu u nizu ovih grandioznih fotografija - onu u suradnji s Gimnazijom Dubrovnik na temu sv. Vlaha koja je trebala biti snimljena na Kandeloru, ali zbog vremena je i to snimanje odgođeno.

Pozivamo Vas da se pridružite sutra u 10 sati na Stradunu, maškarajte se u crveno i darujte gradu ružu za Valentinovo!


 
   
print / e-mail