DUPROMO
 
Decking parketi u vaš dom donose toplinu i prirodu
  23/09/2013  

Ako se odlučite dati toplinu svome domu parketom, Decking parketi su pravi izbor za Vas. Parketarsko podopolagačkim radovima se bavimo nešto više od 15 godina, čemu mogu posvjedočiti mnogi zadovoljni klijenti. Decking parketi idu u korak s modernom tehnologijom, te su iz tog razloga unaprijedili sve svoje alate i strojeve kako bi zadovoljili  visoke standarde koji odražavaju trenutno stanje tržišta.

Od Vašeg prvog poziva pa sve do završetka posla Decking parketi stoje Vam na raspolaganju. Njihov glavni zadatak je odraditi posao na najbolji mogući način, te pri tome klijentu uštedjeti vrijeme i novac.

Svi radovi su odrađeni u zadanom vremenskom roku i prema dogovorenoj dinamici radova.

Kad dođe vrijeme za preuređenje stana ili ulaskom u novi životni/poslovni prostor najvažniji su savjeti stručne osobe koja će s obzirom na namjenu prostorije, kvadraturu dati svoje mišljenje za optimalno rješenje.

Decking parketi u vaše domove donose prirodne materijale, koji se nakon dugogodišnje uporabe može razgraditi ili reciklirati. Korištenjem parketa u našim prostorima, osvještavamo brigu za okoliš i podržavamo dugoročne ekološke vrijednosti što nas čini odgovornijim prema društvu i budućim naraštajima.

Osvježite svoj pod i učinite svoj dom ugodnijim, kontaktirajte Decking parkete!


sponzorirani članak
     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail