DUPROMO
 
Osvježite svoj ured i stan uz Profi Plan
  27/09/2013  

Trgovina Profi Plan u trgovačkom centru Mercante nudi veliki asortiman boja, tapeta, naljepnica i alata za dekoraciju unutrašnjih i vanjskih prostora. Svi vi koji ovu jesen u svome domu želite učiniti drugačijom sad znate gdje trebate poći. Životni i poslovni prostori mogu se jednostavno i brzo osvježiti zidnim naljepnicama.

Bilo da želite promijeniti boju unutrašnjih ili vanjskih zidova, ukrasiti spavaću sobu, dnevni boravak,  dječju sobu, kupaoniicu ili možda svoj ured u Profi Planu naći ćete potrebne stvari i još puno više od toga. Kao na primjer dekorativne zidne naljepnice, koje se jednostavno nanose, ne oštećuju površinu zida i mogu se prebacivati na druge zidove. Samo jedan maštoviti detalj može promijeniti ugođaj vaše prostorije. Budite kreativni.

Ako ste možda nadareni umješnošću crtanja ili slikanja u Profi Planu možete pronaći slikarske boje i pribor. Za sve one koji uživaju lijepeći salvete na svoj namještaj, kutije, čaše...i stvarajući nešto lijepo i novo Profi Plan nudi veliki izbor salveta, kao i ljepila koja se koriste kod izrade decoupagea.

Trgovina Profi Plan nalazi se na adresi Vukovarska 24 u Dubrovniku, a otvorena je svakim radnim danom i od 8 do 19 sati i subotom od 8 do 13.


sponzorirani članak
     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail