DUPROMO
 
Beauty line vas savjetuje: Keratinski tretman za snažnu i zdravu kosu
  30/09/2013  

Vrelo ljetno sunce, boravak u zadimljenim prostorima, suhi zrak, pregrubo češljanje, česta upotreba pegle i fena te razni drugi štetni vanjski utjecaji rezultiraju beživotnom i suhom kosom ispucalih vrhova.

Takvoj kosi potrebna je dubinska obnova i hranjene pa je s odlaskom ljeta tretman keratinskom infuzijom namjenjen oživljavanju suhe i krhke kose sve traženija usluga u frizerskim salonima

Keratin je vlaknasti strukturalni protein koji daje snagu i elastičnost vlasi izvana i iznutra, a osim u kosi nalazi se i u koži i noktima. Čak 90% svake vlasi sastoji se od keratina dok ostalih 5-10% čini voda, a u manjim postotcima lipidi (masnoća), pigmenti i minerali.

 

Keratin može podnijeti ekstremno visoke i niske temperature pa kosu čini otpornijom na ljetnu vrućinu i zimsku hladnoću, štiti ju od štetnih posljedica raznih uređaja za oblikovanje kose ali i štetnih vanjskih utjecaja koji joj oduzimaju sjaj.

Kako biste svojoj kosi pružili optimalnu zaštitu, osim u profesionalnim proizvodima za njegu kose, keratin se može naći i u proizvodima za kućnu njegu; šamponu, regeneratoru, regeneratoru u spreju i maski za intenzivno djelovanje.

Posjetite nas na adresi Branitelja Dubrovnika 1, kont. tel. 098/251-607 i daćemo Vašoj kosi sjaj.


 
   
print / e-mail