DUPROMO
 
Uživajte u majčinstvu uz butik Mame i Bebe
  01/10/2013  

Postati mama je nešto najljepše u životu žene. Znaju to sve majke, a znaju to i u butiku Mame i Bebe gdje možete naći  sve potrebno da uživate u majčinstvu. Kad prinova konačno stigne doma  Mame i Bebe su tu sa prvim benkicama, medićima, igračkama. Svi proizvodi prilagođeni su životnoj dobi djece od 0 do 10 godina. Odjeća je sašivena od ugodnog, kvalitetnog pamuka da bebina koža nesmetano diše.

Butik Mame i Bebe u ponudi ima najnovije modele odjeće za bebe robnih marki "Bija Baja Buf", "Girandola", "Nina Nana", K's Kids". Mame i Bebe nude i veliki izbor robice za krštenje, dječje posteljine, donjeg rublja.  Ukoliko tražite poklone za babine ljubazne prodavačice rado će vam predložiti prigodan dar, a među ostalim možete izabrati i pidžame koje svijetle u mraku.

Važno je istaknuti da su većina hrvatski proizvodi. Kupovinom odjeće u butiku "Mame i bebe" potičete domaću proizvodnju i godspodarstvo. Zato ne čekajte nego pođite i provjerite što su za jesen i nadolazeću zimu pripremili u butiku Mame i bebe, koji se nalazi u DOC-u, a radi  od ponedjeljka do subote od 9 do 20 sati.
 


sponzorirani članak
     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail