DUPROMO
 
Svi vole ČAROLIJU
  03/10/2013  

I odrasli zažele želju kad puhnu u svjećice na rođendanskoj torti, i nadaju se kakvoj čaroliji. A djeca? Njima se čarolija događa gotovo svakog dana. A vi možete biti zaslužni za čaroliju na njihov dan - organizirajte im rođendan u igraonici 'Čarolija' u Pemo centru. Sad je još veća, još uzbudljivija i zabavnija. Igraonica i rođendaonica 'Čarolija' ima sve ono što oni vole na jednom mjestu uz budno oko odgajatelja-tobogane, bazene s lopticama, trampoline, zidove za penjanje, nogometno igralište, košarku, game room, disco kuglu... Rođendani više nisu samo puhanje svjećica u krugu obitelji i pokoja fotografija, slavljenik je najvažniji!

U 'Čaroliji' je vaš slavljenik središte svijeta - sam odabire temu svog rođendana-hoće li se s prijateljima igrati gusara, vila, princeza, nogometaša ili disco karaoka, a uza sve to, Čarolija im poklanja i face painting. Sve što vi trebate napraviti je slušati želje svog djeteta, i tri tjedna prije rezervirati termin za proslavu rođendana. Prijatelje će slavljenik pozvati pozivnicama koje će dobiti u igraonici, i nakon toga preostaje im dva puna sata nezaboravne zabave! Rodjendani se organiziraju utorkom, cetvrkom, subotom i nedeljom. Rođendan paket uključuje: 2 sata igre, 2 animatora, pizze, grizini, negazirani sokovi, dekoracija prostora, kompletan party pribor, pozivnice i sve slike na cd-u.

 

Ako rođendan vaše djece nije ni blizu, i oni mogu osjetiti dašak igraonice 'Čarolija'u vremenu od ponedeljak do petka od 10h-14h, ponedeljak, srijeda, petak u popodnevnim satima 15h-20h, kada roditelji brigu o svom djetetu na 1 sat-20 kn,il 2 sata-30 kn mogu povjeriti odgajateljima igraonice. Vama možda nije čarobno dok ste u spenzi ili se 'zabavljate' u blizini s kakvom administracijom, ali zato oni uživaju, a vi se barem oko toga ne morate brinuti.

 

Čuvanje djece od 3 god.do polaska u školu u jutarnjim terminima po cijeni od 700 kn-ako ste zauzeti a Vase djete nije naslo svoje mjesto u vrtiću.

Odlučite svojoj djeci pokloniti priliku učenja engleskog jezika kroz igru i zabavu u radionici 'Magic English' za djecu od 2 god, recite good bye nerazumijevanju i dosadi. Upisi su u tijeku!

Jesenski dani idealni su za kretivni rad, a kad male ruke krenu raditi i stvarati ne smije ih se zaustavljati! Zato Čarolija organizira jesenske likovne radionice ponedjeljkom  za 30 kuna, dok vi obavljate ozbiljne i dosadne stvari-neka se vaši klinci zabavljaju!

Nećete imati previše posla - samo nazovite 099-267-18-99  ili se zaletite do Vukovarske 26 i Pemo centra na 3. katu i priuštite djeci dašak Čarolije!


sponzorirani članak / FOTO: Vedran Jerinić
     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail