DUPROMO
 
Kvalitetno donje rublje potražite u trgovini Galeb
  04/10/2013  

Tvornica trikotaže "Galeb" u Omišu djeluje još od davne 1951. godine. Od tada do danas Galeb proizvodi donje rublje od prirodnih materijala, koji gode koži. Zbog direktnog kontakta sa kožom, odabir pravog i zdravog donjeg rublja je jako bitan. Najpoželjnije je koristiti donje rublje potpuno izrađeno od organskih prirodnih materijala na bazi sirovina kao što su vuna, svila, pamuk i druga celulozna vlakna.

Trgovina Galeb u Dubrovniku nalazi se u PC Mercante i u svojoj ponudi ima muško, žensko i dječje donje rublje, kao i veliki izbor pidžama ili opremu za tjelesni odgoj za školarce te asortiman s zaštićenim Hajdukovim logotipom.

Donje rublje možda nam ne izgleda jako bitno jer se ne vidi, ali izborom kvalitetnog proizvoda osiguravamo najbolju funkcionalnost kože, produžavamo vijek trajanja kože bez određenih bolesti i sprječavamo nastanak bolesti drugih organa koje mogu nastati pretjeranim i intenzivnim korištenjem donjeg rublja od loših sintetskih vlakana.

U Galeb uskoro dolazi nova jesensko-zimska kolekcija koja se prodaje pod tri proizvodne nmarke: Galeb, Adriatic i GLB. Galeb je u 2010. osvojio prestižnu Best Buy Award nagradu u kategoriji muškog rublja.

Spomenimo i kako je Galeb potpisao Ugovor o poslovnoj suradnji Hajdukom za koji proizvodi trikotažu sa zaštićenim Hajdukovim logotipom. U ponudi se trenutno nalaze žensko i muško donje rublje, kratke majice i dječji body, a u budućnosti planiraju značajno proširenje asortimana.

Važno je napomenuti da kupnjom ovih proizvoda pomažete nogometnom klubu Hajduk, hrvatskom gospodarstvu i čuvate radna mjesta.

Trgovina Galeb

Adresa: PC Mercante, Vukovarska 22

Radno vrijeme: pon.-pet. 8h-20h, sub. 8h-14h


     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail