DUPROMO
 
Čarobni svijet svoje bebe pogledajte u Magic Baby trgovini u Vašem gradu
  09/10/2013  

Vjerujemo da uz puno ljubavi svojoj bebi želite pružiti sve što je potrebno kako bi joj osigurali mir i primjerene uvjete za dolazak na svijet. Stoga odsad i u ponudi Vašeg grada možete pronaći mjesto gdje mašta postaje stvarnost – Magic Baby – najvećeg zastupnika svjetskih brandova dječjeg asortimana.

Trgovina Magic Baby u vlasništvu je tvrtke Media-Commerce d.o.o. koja ima preko 20 godina iskustva u proizvodnji i prodaji dječje opreme. Od uređenja mirnog bebinog kutka i opreme za higijenu do radosnih šetnji i ugodnih te sigurnih vožnji automobilom, Magic Baby ima dostupno svu opremu kako biste Vašem najdražem stvorenju osigurali igru i razvoj te zajedno proveli vesele i bezbrižne nezaboravne trenutke djetinjstva. Vaše sunce zaslužuje najbolje!

 

 

Neka Vaša beba jede zadovoljno u praktičnim Cam hranilicama, igra se edukativnim igračkama Tiny Love i Scotchi koje potiču razvoj osjetila, spava u udobnim Media krevetićima domaće proizvodnje i odmara na posteljini izrađenoj od kvalitetnih materijala, vozi se u kolicima prilagođenim svjetskim standardima marki Abc Design, Neonato, Bébé Confort, Quinny, Stokke, Baby Jogger (kolica slavnih), MacLaren ili brojnim dizajnerskim modelima poput BMW kolica. Za najsigurniju vožnju smjestite Vaše zlato u udobne Römer/Britax, Maxi-Cosi, Graco ili Ferrari auto sjedalice i opremite se za putovanje Hauck putnim krevetićem sa poznatim Disney junacima. Proizvode za sigurnost potražite u Safety 1st asortimanu, a stvaranje vječne uspomene na najranije doba pronađite u originalnim Baby Art poklonima.

Ljubazne prodavačice pomoći će Vam pri savjetu za odabir dječje opreme kako biste si osigurali uvjete i ostvarili sve želje u opskrbi najpouzdanijih svjetskih proizvoda potrebnih svim roditeljima.

Vidimo se u Dubrovniku u Vukovarskoj 36!

Radujemo se Vašem dolasku!


sp /FOTO: Vedran Jerinić
     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail