DUPROMO
 
Patrea buket-neobičan, intrigantan i prelijep kao Vaš budući život
  21/10/2013  

Onaj je čas u Vašoj noći, svi čekaju, djevojke strepe, ruke su spremne, on leti...Cijelu su ga večer gledale, sad ga svatko želi uhvatiti, u tom trenutku leta još uvijek je Vaš, i tom se trenu, dok leti u luku daleko od vas, zajedno s njim, ostavljate starog života, a tko ima sreće i uhvati ga, s prvim dodirom već zna da će i ona krenuti istim putem...

I taj prvi dodir Vašeg vjenčanog buketa u tuđim rukama, za vas je možda težak, ali za djevojku koja ga je uhvatila ima duboko značenje.

Od egzotičnih vrsta cvijeća i skupocjenih latica do toliko mirisnih vrsta od kojih će vam se zavrtjeti u glavi, ako već od vjenčanja nije, pa sve do jednostavnosti kojoj nijedna buduća mlada ne može odoljeti...

Neodlučni ste, primjerci i fotografije koje ste vidjeli u PatRei navode vas da umjesto jednog naručite nekoliko vjenčanih buketa, a znate da to tako ne ide.

Ako ste fan klasike, željeli biste imati nešto vintage, poput vaše majke ili bake, ili ste skloniji modernim izvedbama neobičnih vrsta cvijeća, uz puno vatrenih boja, ili možda uz dodatak voća, buketić koji će naglasiti vašu osobnost može biti točno onakav kakvog želite. U PatRei nema – žao nam je, to se ne može.

Veliki, ogromni, dugački, ili sasvim maleni i diskretni, buket od kojeg bole oči, oblik koji će vam odgovarati i uz vjenčanicu i uz mladoženju, ili nešto potpuno različito od svega, kreirano prema vašem 'receptu' – sve je moguće. Samo zaželite i PatRea će ostvariti.

Vaša dobra cvjetna vila upravo je cvjećara PatRea.

Uz stručni savjet, dogovor, uvažavanje vaših želja i osjećaja, vaših navika i tradicije, uz dodatak vrhunske estetike, PatRea će vam olakšati i, mada su to slatke muke, riješiti jednu takvu umjesto vas, a na vaše zadovoljstvo.

I u tom trenutku kad otpozdravljate djevojački život, dok on leti, a podij pun zadivljenih lica prati ga i jedva čeka uhvatiti, znate da ste napravili pravu stvar. I ne žalite kome god dopao u ruke. Bio je vaš, a za vas ga je napravila PatRea.


     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail