DUPROMO
 
Cvjećare Vrtlar - bogat izbor cvjetnih aranžmana
  29/10/2013  

Stižu dani u kojima se cvijećem i svijećama, u tišini, prisjećamo dragih ljudi koji su nas napustili. Stiže vrijeme krizantema, cvijeta jeseni, nekada jedine vrste koja je cvala u ovo doba godine u kojemu mislimo na one kojih više nema i čije tihe domove kitimo cvijećem, simbolom ljubavi i poštovanja, paleći svijeće, u molitvi za spokoj njihovih duša.

Prošlo je vrijeme samo jedne vrste cvijeta, na tržištu je bogati izbor raznolikog cvijeća, rezanog i vještim rukama složenog u prelijepe aranžmane različitih boja i oblika.

Cvjećara "Vrtlar" ima iskustvo, tradiciju, ime. Povodom nadolazećih blagdana ponudit će u svom prostoru na adresi Điva Natali 7 gotove aranžmane od svježeg i suhog cvijeća, bukete, rezano cvijeće, lončanice uzgojene u rasadniku u Zatonu.

Cijene aranžmana uz predstojeće blagdane kreću se u rasponu od 80 do 200 kuna. Vrtlar na adresi Điva Natali, od ponedjeljka do petka radi od 7 do 17 sati, a subotom od 7 do 12 sati. Cvjećara na Boninovu će tijekom blagdana raditi cijeli dan. Sve informacije se mogu dobiti i na telefonski broj 425-880 za prostor u Điva Natali 7, a na Boninovu na broj 424-182.

Sjećanje na naše najmilije u bogatoj ponudi cvjetnih aranžmana počinje u – Cvjećarama Vrtlar.       


FOTO: Vedran Jerinić
     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail