DUPROMO
 
Učimo engleski kroz igru u Čaroliji
  30/10/2013  

Radionica engleskog jezika....zvuči vam preozbiljno? Nimalo, jer se ljubav prema stranom jeziku najbolje stvara kroz igru, a upravo to utorkom i četvrtkom za dvije grupe organizira igraonica-rođendaonica Čarolija u Pemo centru.

Jedna grupa igrat će se i učiti engleski jezik od 15 i 30 do 16 i 30, a druga grupa od 16 i 30 do 17 i 30. U učenju stranog jezika mogu sudjelovati čak i djeca već od 2 godine starosti, a za 250 kuna mjesečno vaši će se najmlađi kroz 6 mjeseci beskrajno zabavljati i učiti engleski jezik kroz igru.

Uz pripadajuću literaturu, odnosno knjigu i radnu bilježnicu za učenje za 100 kn, uz veseli i avanturistički ambijent Čarolije učenje postaje čista zabava, a vaši najmlađi od malih nogu otvorena uma za nove spoznaje.

Dovedite svoje najdraže u igraonici koja radi: od ponedeljka do petka jutrom od 10-13h, i ponedeljak, srijeda, petak popodne 15-19h.

I ne zaboravite na rođendane u Čaroliji-sve već znate, a novost je da će slavljenike i njihove uzvanike odsad zabavljati i maskota dalmatinca – psića kojeg svi obožavaju. Rodjendaonica radi: utorak i četvrtak od 18-20h i subota i nedelja 10-19,30h.

Razveselite svoje najmlađe Čarolijom punom zabave, igre i učenja!


dubrovniknet team / FOTO: Vedran Jerinić
     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail
KOMENTARI / Komentiraj
   
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!