DUPROMO
 
Bojama iz Profi shopa osvježite jesenji dan
  07/11/2013  

Još jedna edukativna radionica koju Profi shop redovito organizira pokazala je bogatstvo dekora iz Art linije za interijere i eksterijere vodećeg talijanskog proizvođača San Marco. Različiti estetski zahtjevi sigurno će naći svoj odgovor u nekoj od pokazanih tehnika koji će naši meštri uspješno izvesti.

Na policama u našoj trgovini Profi Shop, možete naći široku ponudu premaza za zaštitu i ukrašavanje svih podloga, kako u interijerima, tako i onim koje su izložene atmosferskim utjecajima.

Za Vas smo odabrali proizvode koji će dugo štititi i ukrašavati vaše drvo, metal, zidove, plastiku...

Nijedan proizvođač nije u stanju zadovoljiti sve naše potrebe, pa smo tako odabrali proizvode više svjetskih renomiranih proizvođača: DULUX, TIKKURILA, SAN MARCO.

Nakon što uz našu pomoć odaberete najadekvatniji materijal za vaš posao, možete također izabrati i jedan od nekoliko tisuća nijansi, koje odmah mješamo na našim mješalicama.

Profi shop oseban naglasak stavlja na kvalitet. Neprestano kontroliraju kvalitet materijala u primjeni i postepeno uvode nove materijale, od kojih je sve više onih koji imaju bolji utjecaj na zdravlje i okoliš.

Ako trebate upute kako bi sami obojali svoj stan, namještaj, barku, ili bilo što drugo, slobodno se obratite ljubaznom osoblju, čije znanje i zadovoljstvo Vam je na raspolaganju..

U fotogaleriji pogledajte prezentaciju s bojama San Marco.


 


     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail