DUPROMO
 
Čarolija Božića počinje u cvjećari Patrea
  26/11/2013  

Konačno! Stigla nam je zima i to odmah sa sniježnim pahuljama! Savršeno predblagdansko vrijeme pravo je vrijeme za izradu Božićnih i novogodišnjih ukrasa, sitnica uz koje ćete prikratiti duge zimske večeri, zabaviti se uz obitelj i prijatelje ili jednostavno isprobati imate li dara i strpljenja.

Adventski vijenac najljepši je i najveći Božićni ukras, načinjen od četiri svijeće i ostalih ukrasa, zelenila i cvijeća po željama.

Najljepši način dočekivanja i iščekivanja Božića je adventski vijenac na stolu s četiri svijeće, od kojih svaka ima posebno značenje. Osim što svaka predstavlja po jednu nedjelju u Došašću, prva svijeća je svijeća nade, druga je simbol mira, treća radosti, a četvrta ljubavi.

Vaš Adventski vijenac mora biti savršen! Zato vaš središnji ukras stola povjerite cvjećari PatRea, i iznenadite se idejom, ljepotom i raskoši koju će prema Vašim željama u PatRei utkati u vijenac. Neka vam bude oko srca toplo, a na stolu i oko njega bogato, veselo i oku lijepo uz Adventske čarolije iz cvjećare PatRea!


sponzorirani članak
     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail