DUPROMO
 
Dajte svojoj kosi sjaj uz MPprofessional!
  16/12/2013  

Mislite da se s vašom kosom ne može puno toga učiniti? Samo zakoračite u MP professional na Batali i uvjerit ćete se u suprotno!
MP nije odredište samo za profesionalce koji se bave kosom, već za sve one koji kvalitetno brinu o svojoj kosi.

Trgovina profesionalne frizerske opreme MP professional osluškuje vaše potrebe i ispunjava želje vaše kose. Sve za njegu kose, od profesionalnih preparata do frizerske opreme naći ćete na jednom mjestu – u trgovini MP professional na Batali.
Asortiman proizvoda uključuje:
boje za kosu renomiranih svjetskih proizvođača,
fenove, pegle, mašinice za šišanje,
kozmetiku za njegu kose,
svu potrebnu potrošnu galanteriju,
škare, četke, češljevi.

Iz bogate ponude posebno izdvajamo:

Babyliss Curl Machine -  najnoviji aparat za kovrčanje kose. S ovim aparatom kovrčanje kose postaje jednostavno, brzo i – profesionalno.

Macadamia Natural Oil sadrži prirodna ulja argana i makadamije, koji imaju nevjerojatno djelotvoran učinak na zdravlje kose. Linija proizvoda Macadamia prepoznata je na širem svjetskom i domaćem tržištu. Ako još niste, nahranite svoju kosu najboljim šamponima, terapeutskim uljima, maskama i balzamima od makadamije, a naravno, obavezno isprobajte i poznatu No tangle Macadamia četku!

Cromakey-in boje za kosu - 96 bogatih nijansi koje, u pogledu intenziteta, sjaja i boje, daju izuzetne rezultate. Sa smanjenim udjelom amonijaka postižu veću trajnost, veći intenzitet i veću podatnost kose, te 100 % prekrivaju sijede. Cromakey-in boje za kosu predstavljaju sinonim za živost i pružaju mogućnost da se bojom izraze i osjete mnoge strane vlastite ličnosti. Iz palete proizvoda  Cromakey-in nudimo i 100% prirodne boje bez amonijaka obogaćene esencijalnim uljima.

Odaberite prigodni božićni poklon za svoje najmilije uz blagdanski popust. Za one neodlučne, u ponudi imamo i poklon bonove.

Odavno je poznato da se njega kose ne odnosi isključivo na kosu, jer lijepa, zdrava i njegovana kosa itekako djeluje na zdrav i veseo duh, i čini da, osim izvana, zračimo i iznutra.

Poslušajte sebe i želje svoje kose,  zavirite u jedinu trgovinu profesionalnih frizerskih proizvoda u našem gradu  – MP professional!

Prošetajte svoju kosu do nas od ponedeljka do petka 8,30 – 11,30 i 16,00 - 19,00 sati.


sponzorirani članak / FOTO: Vedran Jerinić
     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail