DUPROMO
 
Djed Božićnjak ostavio darove dobroj djeci u butizi Mame i Bebe
  16/12/2013  

Jeste li već poslali pismo djedu Božićnjaku. Sigurni smo da se upravo pripremate to i učiniti! Prije nego zalijepite marku i pošaljete svoje i želje svojih najmanjih i najdražih na daleki Sjever, sjetite se da i vi možete ispunjavati želje! Ali samo ako navratite u butig Mame i Bebe u DOC-u, koji ima sve za ispod bora za djecu od 0 do 10 godina.

Nikad dosta darova kad su blagdani u pitanju, počastite svoje najdraže jer Djed Božićnjak je izdvojio vama poznate i neodoljive likove kao što su Cicciobello - lutka koja puže i hoda, Spiderman, Barbie, Gormiti, Lena truxx autiće, Ks kids edukativne igračke za najmanje, kućice i dvorce od kartona koji razvijaju i potiču kreativnost i još puno zanimljivih igračaka koje će vam se po potrebi besplatno umotati u prigodni Božićni papir!

Zašto bi se samo odrasli uređivali za blagdane kad i vaši najmanji mogu zablistati u preslatkim kombinacijama!!!
Haljine,košulje,kotule,džemperi nek se nađu u ormaru, a butiga Mame  i Bebe Vam poklanja popust do 30% na sezonske kolekcije!

Stigla je i nova kolekcija za bebe u veličini 0 - 9 mjeseci. Sve što ste zajedno napisali djedu Božićnjaku može se naći u butizi Mame i Bebe koja je otvorena svakim danom izuzev nedjelje od 09-20h
Dovoljno je samo poželjeti....


sponzorirani članak / FOTO: Vedran Jerinić
     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail