DUPROMO
 
Vrtlarova božićna čarolija na vašem stolu
  16/12/2013  

Dolazi nam najljepše doba godine, a vi se još niste potrudili oko ukrasa. Stol vam je prazan, a božićne dekoracije posljednje su vam na popisu.
Ne brinite, sve još stignete, ili barem te zadatke povjeriti nekome tko će to za vas obaviti baš onako kako vi želite. Ne trebate puno tražiti, zaputite se u Vrtlarovu cvjećarnicu - oni imaju ideje, materijale, brzinu i stručnost zbog kojih će vaš dom do Božića zablistati!

Zaželjeli ste se vanjskih dekoracija, poput vjenčića na vratima kao dobrodošlice gostima - povjerite ga u ruke stručnog osoblja Vrtlara, i vaša dekoracija dobrodošlice sama će namamiti goste u vaš dom!
Božićnih i novogodišnjih dekoracija nikad dosta - uz povoljne cijene i inovativne ideje iz Vrtlarove cvjećarnice lako je unijeti duh i doživljaj blagdana u vaše obiteljsko gnijezdo. Vi odaberite-bijele, crvene, plave ili zlatne, oni će vas savjetovati- vaš posao je gotov.


Na adresi Điva Natali 7 možete pronaći i odnijeti doma sretne, tople i mirisne blagdane uz Vrtlarove blagdanske cvijetne čarolije.
Radno vrijeme cvjećarnice, na adresi Điva Natali 7, je radnim danom od  7 do 16 sati te subotom od 7 do 12 sati.
Sretne Blagdane želi Vam Vrtlarova cvjećarnica!


sponzorirani članak FOTO: Vedran Jerinić
     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail