DUPROMO
 
Dominium Novus team poziva Vas na suradnju
  07/01/2014  

Dominium Novus d.o.o. za turizam i usluge sa sjedištem u Dubrovniku je u 2013.godini posredovalo u preko 30.000 noćenja u privatnom smještaju u Dubrovacko-neretvanskoj županiji. Specijalizirani smo za on-line booking i kompletnu prodaju i marketing privatnih smještajnih kapaciteta samostalno ili preko inozemnih partnera. Pozivamo sve zainteresirane privatne iznajmljivače da nam se jave ukoliko su zainteresirani za poslovanje koje je u potpunosti besplatno.

Poslujemo na način da osim ugovora, besplatno napravimo i slike Vaših smještajnih kapaciteta te dogovorimo cijene. Mi UVIJEK POŠTUJEMO VAŠU cijenu, te ne uzimamo proviziju od iste, nego se na Vašu cijenu nadogradimo. Prodajemo Vaše smještajne kapacitete kroz razne kanale prodaje i vodimo prodaju malih smještajnih objekata te kompletni marketing, a jedina Vaša obveza je javljanje Vaših rezervacija.

Pozivamo Vas da nam se 11.siječnja s početkom u 18:00 sati pridružite u kongresnoj dvorani Hotela Lero u Dubrovniku.

Tema prezentacije je dosadašnja suradnja sa privatnim iznajmljivačima, buduća suradnja, te novosti o poreznom broju koji je potreban za suradnju sa inozemnim subjektima.

Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da nam dolazak potvrdite na e-mail info@book-dubrovnik.com ili na broj +385 99 506 2132 do četvrtka, 9.siječnja.

Veselimo se Vašem dolasku i budućoj suradnji

Dominium team


sponzorirani članak
 
   
print / e-mail