DUPROMO
 
Dominium Novus d.o.o. Vama na usluzi
  16/01/2014  

Dominium Novus d.o.o. za turizam i usluge, specijalizirani za on-line booking i kompletnu prodaju i marketing privatnih smještajnih kapaciteta samostalno ili preko inozemnih partnera.

Čelni ljudi tvrtke Slavica Grkeš, te Rea Radelj i Mario Zovko predstavili su način rada Dominium Novus u hotelu Lero, čemu je nazočilo 60-tak ljudi. U trajanju od oko sat i pol, prisustvovali su novi zainteresirani ali i već postojeći privatni iznajmljivači koji rade s njima, što je i svojevrstan dokaz dosadašnje izvrsne suradnje.
Tema prezentacije je bila dosadašnja suradnja sa privatnim iznajmljivačima, buduća suradnja, te novosti o poreznom broju koji je potreban za suradnju sa inozemnim subjektima.

Objasnili su metodologiju njihovog rada, prikazali planove i strategije za 2014, približili važnost elektroničkog marketinga u plasmanu i prodaji privatnog smještaja u Županiji, objasnili važnost privatnog smještaja u ukupnoj strukturi privatnih smještajnih kapaciteta i pretpostavke na kojima se temelji porast noćenja za 38%.
Za sve informacije kontaktirajte Dominium Novus na informacije: info@book-dubrovnik.com ili na broj +385 99 506 2132


sponzorirani članak / FOTO: Vedran Jerinić
     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail