DUPROMO
 
Salon Adora - glamur i elegancija
  30/01/2014  

Dan o kojemu sanjaju sve djevojke odsad može biti potpuno savršen! U potragu za haljinom koja će istaknuti sve ono što želite i sakriti sitne nedostatke ne morate daleko-samo na adresu Iva Vojnovića 52 u salon vjenčanica i večernjih haljina Adora!

 

Želite iznajmiti, kupiti, sašiti i odabrati vjenčanicu kojoj ćete spremno zakoračiti u novi život udvoje, haljinu koju ćete rado pokazivati na fotografijama i godinama kasnije? Pravac - salon Adora!


Volite kvalitetu s potpisom? Adora je jedini službeni zastupnik haljina Sherri Hill, a uskoro stiže i linija ekskluzivnih muških odijela prigodnih za vjenčanja, maturalne zabave, krizme i svaku priliku u kojoj bi vaša druga polovica morala zablistati.
Maturalne zabave upravo su u điru, posjetite Adoru i nađite za sebe haljinu u ogromnom izboru večernjih haljina za sve prigode po pristupačnim cijenama, uz moguće preinake, ili jednostavno sve povjerite salonu Adora-od haljine, preko nakita i svih dodataka. Sve što vas zanima pogledajte i na Facebook stranici Adore (Adora – Salon vjenčanica i večernjih haljina).
Nemate ideju? Zato Adora ima, a uz ideje, tu je i katalog prema kojemu možete naručiti odjeću po svojoj mjeri, bez dodatnog plaćanja, uz ogromno zadovoljstvo. Zablistajte u svakoj prilici, uz salon vjenčanica i večernjih haljina Adora!


Adora Vas čeka na adresi Iva Vojnovića 52,  radnim danima od 11 do 20 sati i subotom od 10 do 15 sati, a za sve informacije i narudžbe tu je i mail adresa ivona.bulic@net.hr i telefon 020-435-930, 098-632-683.


sponzorirani članak FOTO: Vedran Jerinić
     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail