DUPROMO
 
Magic baby - svijet za najmlađe
  19/03/2014  

Jeste li upoznati sa novim standardom sigurnosti djece u vožnji automobilom? Posjetite Magic Baby trgovinu u vašem gradu i saznajte kako pružiti svome djetetu najbolju sigurnost na putovanju!
Magic Baby vam donosi novitet na tržištu: 2wayFamily koncept branda Maxi-Cosi, posebno razvijen kako bi omogućio sigurno dulje putovanje u smjeru suprotnom od smjera vožnje na vrlo praktičan način. U kombinaciji s Maxi-Cosi 2wayFix bazom, auto sjedalice Pebble i 2wayPearl omogućuju vam da vozite svoju djecu u smjeru suprotnom od vožnje do dobi od oko četiri godine.

 

Ovaj mjesec  donosimo vam odlične akcije! Znate li kako ostvariti 50% popusta za Maxi-Cosi auto sjedalice Cabriofix i Pebble? Uštedite na hranilicama, ležaljkama ili ultra modernim kolicima od ABC Designa.Pogledajte novost u ponudi – Safety 1st Kokoon kolica 2u1 po promotivnoj cijeni uz koju dobivate na poklon Mod torbu.


Kokoon akcija


 

Magic Baby prepoznaje važnost kvalitetnih materijala i organskog pamuka, posebno kad su u pitanju djeca i očuvanje njihova zdravlja stoga među prvima u Hrvatskoj proizvodi asortiman dječje posteljine od organskog pamuka i to u nekoliko boja i linija. Organski pamuk novitet je u proizvodnji tekstilne industrije te je vrlo mali broj proizvođača tog materijala. U procesu proizvodnje Organica posteljine nisu korištene industrijske ili tekstilne kemikalije pa možemo reći da je dječja posteljina od organskog pamuka ekološki ili tzv. eco-friendly proizvod. To znači da doprinosi očuvanju okoliša, siguran je za upotrebu, nema štetno djelovanje na djecu i posebno je prikladan za osobe sklone alergijama.

 


Magic Baby – najveći hrvatski lanac opreme za bebe! Posjetite nas u TC Tommy, Vukovarska 36.


sponzorirani članak
     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail