DUPROMO
 
Grupa Cabria - idealan izbor za vjenčanja, obljetnice i zabave
  23/04/2014  

Tražite idealan bend za zabavu ili vjenčanje? Grupa Cabria idealan je izbor. Sastavljena od glazbenika s višegodišnjim iskustvom na svim poljima glazbene kulture na primjerenoj umjetničkoj razini izvest će za vas tradicionalnu dalmatinsku, hrvatsku ili stranu glazbu, prilagođavajući se tematici večeri i strukturi gostiju.  Na jedinstven način grupa Cabria vaše će goste, ukoliko je to potrebno namamiti na ples, čineći vašu zabavu apsolutno ugodnom.

Grupa broji šest relativno mladih glazbenika, koji unatoč tome na tematskim večerima kao što su maturalne zabave, vjenčanja, obljetnice i slično, jednako kvalitetno izvode glazbu svih generacija, dajući naglasak na "zvijezde večeri".Neki od članova grupe okušali su se u drugim glazbenim vodama kao što su glazbeni festivali, super talenti i drugo.


Ne želeći zamarati potencijalne korisnike popisom repertoara naglašavamo da grupa Cabria izvodi apsolutno sve vrste pjesama od klapskih, zabavnih, pop, rock... te jamči ugodnu zabavu. Također napominjemo da nastupaju i u klapskoj verziji (harmonika, gitara, mandolina, kontrabas) pod nazivom Klapa Adriatica.

Grupa Cabria osim niza vjenčanja, iza sebe ima uspješne nastupe, angažmane na bazi sezonskog ugovora tijekom turističkih sezona u renomiranim hotelskim kućama na našem području, tematskim večerima u okviru ponude turističkih agencija te nastupe u brojnim ugostiteljskim objektima.

Grupa CABRIA su: Đuro Miletić, Ivo Klaić, Antonio Grdović, Nikša Pavlović, Željko Mazavac i Katarina Pavlović.

Ukoliko želite više informacija nazovite ih na brojeve 098 9437 200 ili 091 5825 288 ili ih kontaktirajte preko njihove Facebook grupe Grupa Cabria.


sponzorirani članak
     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail