DUPROMO
 
Kreativni naočalni brend "Italia Independent" oduševio Hrvatsku
  29/04/2014  

Upravo kada smo pomislili da je u naočalnom svijetu sve izmišljeno pojavi se novi brend koji svojom posebnošću i dizajnom postane novi "must have" proizvod za sve ljubitelje najnovije naočalne mode. Po mnogima upravo se to dogodilo u Italiji, a od nedavno i u Hrvatskoj s naočalnim brendom "Italia Independent", koji je od sada dostupan i u Dubrovniku u optikama VanGogh.

Italia Independent predstavlja inovativni "made in Italy" stil koji postaje prepoznatljiv u svijetu mode i stila. Ovaj kreativni i moderni brand spaja visoku modu i dizajn, tradiciju i inovaciju. a namijenjen je svim kreativnim ljudima koji se žele osjećeti slobodni i nezavisni.

Jedinstveni Italia Independent stil nastao je miješanjem materijala različitog podrijetla i reinterpretaciji klasičnih naočalnih oblika. Kao takav predstavlja uspješan spoj talijanskog duha tradicije i moderne inovacije.

Prema riječima Dragana Miškovića, direktora tvrtke Van Gogh, koja je ekskluzivni zastupnik Italia Independent naočala za Hrvatsku, svaki Italia Independent proizvod je sam po sebi poseban i nevjerojatno kreativan.

Hrvatski kupci su posebno oduševljeni termo osjetljivim sunčanim naočalama koje mijenjaju boju na suncu i plišanim naočalama iz asortimana Italia Independent .

Italia Independent naočale dostupne su  u optikama u  diljem Hrvatske.

Nove modele Italia Independent naočala možete vidjeti u optikama VanGogh:

u Dubrovniku na adresama:
Nikole Tesle 5 (Batala)
Roka Mišetića bb (Bolnica Medarevo)
Antuninska 5 (U Gradu)


Metković, K.Zvonimira bb
Ploče, K.Tomislava 5
Split, Optika Zdenka, Vid Morpurgova poljana 1
 


sponzorirani članak
     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail