DUPROMO
 
Stiže ljeto, a kosa vam je mrtva? Nora spašava stvar!
  30/04/2014  

Jedan dan je kovrčava, idući potpuno 'ispeglana', nekad svjetlije, nekad tamnije boje, ali uvijek kao da je ovaj momenat izišla iz frizerskog salona. I to je najčešće i istina! Ona je, barem kad je o boji riječ, njihova najvatrenija frizerka. Danas vam predstavljamo Eleonoru iz Frizerskog studija Zrinka, i ako doista želite njegovati svoju kosu kako treba, kako bi bila ne samo zdrava nego i prelijepa, prepustit ćete se s povjerenjem u Norine ruke.

Frizerka je htjela biti od malih nogu, i svima oko sebe neprekidno je pravila frizure i isprobavala nove stvari. "Uživam u svom poslu jer volim da ljepota nije samo ugodna oku, nego da ima i smisao, volim idealno", pirča nam Nora, u čije se ruke lako prepustiti čak i ako ste prvi put sjeli u njezinu frizersku stolicu. Alat je naoštrila, a vi se pitate 'što li će mi napraviti...?' S Norom nema straha, polaganim pokretima i idejom koja se rodila u njezinoj glavi čim ste sjeli ispred ogledala, iz salona ćete izići, ako ništa drugo, vrlo zadovoljni.

Dugu kosu obožava (što se vidi i iz njezine frizure) ali najdraže joj je ošišati kakvu dobru, modernu mušku frizuru. Smatra da su muškarci dosta zapostavljeni ali i dosta konzervativni kad su u pitanju frizure, a ako se dokopa kakvog momka u salonu, taj će garantirano izići znatno zgodniji nego je ušao!

Nora obožava i još jednu stvar - svečane frizure. Značajniji događaji u životima žena za Noru su poslastica; kad je sezona vjenčanja svi samo rade, a ona radi i - uživa!

A uživa i u igri bojama i na svojoj ali i na tuđoj kosi, a najvažnijim smatra kvalitetne proizvode za njegu kose, uz stručan savjet kojega se i sama čvrsto drži. "Bitno je imati dobru njegu za kosu,kako bi je zaštitili da ne dođe do pucanja vrhova kose. Nemojte se bojati staviti regenerator ili masku za kosu, ovisno koliko vam je suha pod rukom. jer ako su suhi krajevi, oni crpe korijen koji se onda još više masti. Kosa je kao koža, treba hidrataciju i ne zaboravite, ide ljeto!".

Frizerski studio Zrinka u DOC-u otvoren je svakim radnim danom od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 15 sati. Za rezervacije termina javite se na broj telefona: 020 436 232

 


sponzorirani članak
     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail