DUPROMO
 
Pastelne boje i metalik kao trend ovog proljeća
  02/05/2014  

Prateći svjetske modne piste u kombinaciji sa street style fotografijama proljeće nas je dočekalo s dva ključna trenda koja dominiraju: metalik I tzv. “nude”.

Trend puderastih tonova s odjeće se preselio na modne dodatke i učinio ovu sezonu romantičnijom no ikad. Od laganih balerinki, do klasičnijih modela u omiljenoj nijansi pudera ili pak color block kombinaciji, ovi tonovi su pronašli su put do srca svih žena koje vole sofisticirane modne dodatke koji će se istovremeno moći jednostvano i nenametljivo uklopiti uz svaku odjevnu kombinaciju i uz svaku boju.

 

Karla trgovine obasjale su metalik i puderaste nijanse iz novih kolekcija Kenza, Missonija, Marca Jacobsa, Furle, Ballin, Pura Lopez,  Coccinelle, Abra i brojnih drugih svjetskih brendova. Zahvaljujući kolekcijama udobnih ravnih modela s potpisima kuća Fabi, Loriblu ili pak iznimno popularnih Superga tenisica, metalik nijanse vladat će i dnevnim kombinacijama trendi Hrvatica.

Veliku ponudu KARLA trgovina pogledajte u našoj galeriji, sve informacije o cijenama i raspoloživosti možete pronaći na www.karla.hr


sponzorirani članak
     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail