DUPROMO
 
Algoritam vas nagrađuje: "Izvlačenje trojke: Kula tmine II"
  24/05/2014  

Algoritam i Dubrovniknet.hr daruju knjige, vikend je idealno vrijeme za odmor i zabavu uz knjigu, u nekom drukčijem i manje napetom svijetu od ovoga u kojemu živimo. Danas je tobestseller Stephena Kinga "Izvlačenje trojke: Kula tmine II". Vikend je savršeno vrijeme za gutanje Kingovih fantastika, i ako još niste, igrajte se s Dubrovniknet.hr-om i Algoritmom!

Nakon što se na kraju Revolveraša sukobio s čovjekom u crnom, Roland se budi i na obali Zapadnoga mora na žalu ispred sebe primjećuje troja vrata – svaka vode do grada New Yorka, no u različite trenutke u vremenu. Kroz ta vrata Roland Revolveraš mora izvući tri osobe ključne za njegovu misiju. Godine 1987. pronalazi Eddieja Deana, Zatvorenika, ovisnika o heroinu.

Godine 1964. susreće Odettu Holmes, Damu sjena, mladu afroameričku nasljednicu koja je u nesreći izgubila potkoljenice malo iznad koljena nadolje i našla drugu ličnost koja joj bijesni unutar tijela. A u 1977. naići će na Jacka Morta, Smrt, izdavača sposobnog za nezamislive okrutnosti. Je li Roland pronašao nove sudruge za svoju misiju? Ili je oslobodio nešto sasvim drugačije, nešto strašnije od bilo čega što je do sada vidio?

Ukoliko želite vlastiti primjerak ovog romana odgovorite na pitanje:

Koji je ovo nastavak Kingove uspješnice "Izvlačenje trojke"?

Točne odgovore šaljite nam na adresu igra.dubrovniknetvgmail.com. uz vaše ime, prezime i kontakt broj. Dobitnika ćemo obavijestiti putem elektronske pošte.


dubrovniknet team
 
   
print / e-mail
KOMENTARI / Komentiraj
   
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!