DUPROMO
 
Zlatara Queen - pravi izbor za vas
  26/05/2014  

Taj prelijepi osjećaj da ste voljeni, okruženi ljepotom , vrijednošću i ponosom ništa ne može pružiti kao dragi komad nakita. Od perla, koralja, razne vrste kamena, ručno izrađenog nakita – svak može pronaći nešto za sebe. Jedan pogled na izlog Zlatarne Queen dovoljan je da biste razumjeli zašto je to tako.

 

Nekad ste to radili unutar zidina u Ulici od puča, a danas na adresi Miha Pracata 6 i dr. Ante Starčevića 27, gdje odnedavno posluje Zlatarna Queen.
Želje i potrebe kupaca, bili to popravci, prepravci ili narudžbe u Queenu se obavljaju s gotovo stopostotnom efikasnošću i uvijek u dogovorenom roku. Zadovoljni klijenti u Queen se zato vraćaju - zbog tog kraljevskog osjećaja ispunjavanja želja...

U potrazi za tradicionalnim dubrovačkim naiktom-pucama, konavoskim vrećinima, koraljima, ili tražite nešto jedinstveno i unikatno, poput finog filigranskog ručnog rada, ili vam treba popravak ili prepravljanje vlastitog nakita, nemojte zaobići Zlatarnu Queen, i dradite sve na jednom mjestu...

Originalni u svakom pogledu, Zlatarna Queen idealno je mjesto za pronalazak originalnih suvenira, figurica i slika napravljenih u mramoru za vlastitu kolekciju ili kao poseban i jedinstven poklon.

Nekad su riječi suvišne, dovoljan je samo pogled da biste znali što želite i to ćete i dobiti u Zlatarni Queen.
Za nas ne postoji riječ, ne može se praviti...


sponzorirani članak / FOTO: Vedran Jerinić
     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail