DUPROMO
 
U optikama VanGogh sunce najljepše sja!
  28/05/2014  

Domaće i svjetske zvijezde već odavno znaju da zaštita od sunca mora biti neobična, lijepa, zanimljiva i da su naočale gotovo najvažniji modni accessoir u svako doba godine. Zato Lady Gaga, Jessica Alba i Lejla Šehović Filipović među mnogim zvijezdama nose Italia Independent brand!

Italian independent stil u Optikama Van Gogh svojom posebnošću i dizajnom postao je novi “must have“ proizvod za sve ljubitelje najnovije naočalne mode. Predstavljamo inovativni “made in Italy” stil koji postaje prepoznatljiv u svijetu mode i stila.

Zato ih nose modne blogerice, glumačke i druge estradne zvijezde Hrvatske i svijeta, modeli, modni fotografi, stilisti i svatko tko drži do mode. Jedna od njih je i ljepotica s titulom, velika ljubiteljica mode Dubrovkinja Lejla Šehović Filipović, koja u svakoj prilici ne propušta oči zaštititi i istovremeno biti IN u Italia Independentu!

Ovaj kreativni i moderni brand spaja visoku modu i dizajn, tradiciju i inovaciju. a namijenjen je svim kreativnim ljudima koji se žele osjećeti slobodni i nezavisni.
Jedinstveni Italia Independent stil nastao je miješanjem materijala različitog porijekla i reinterpretaciji klasičnih naočalnih oblika, a predstavlja uspješan spoj talijanskog duha, tradicije i moderne inovacije.

Različiti materijali naočala, boje koje se mijenjaju u dodiru sa svjetlošću, teksture, oblici i kombinacije Italia Independet branda jedinstveni su u svijetu optike i estetike.

Naočale Italia Independent možete potražiti u optikama Van Gogh!

U Dubrovniku na adresama Nikole Tesle 5 (Batala), Roka Mišetića bb (Bolnica Medarevo) i Antuninska 5 (U Gradu).


Optike Van Gogh čekaju vas i u Metkoviću, Kralja Zvonimira bb, u Pločama, Kralja Tomislava 5 i u Splitu u Optici Zdenka, Vid Morpurgova poljana 1.

 


sponzorirani članak
     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail