DUPROMO
 
Posjetite Anet autodijelove u Gružu i uštedite novac i vrijeme
  04/06/2014  

Zastupanje, prodaja i distribucija rezervnih dijelova originalne kvalitete, za osobna i laka dostavna vozila, djelatnost je tvrtke Legis autodijelovi, koja na dubrovačkom području ima poslovnicu u Dubrovniku u Ulici Andrije Hebranga 41 i na Zvekovici na adresi Put Uskoplja 4 . Autodjelovi za sve vrste vozila, ukoliko ih nema na lageru, u roku od 24 sata stižu u Dubrovnik, a ukoliko je riječ o većoj narudžbi stižu i na vašu kućnu adresu.
Tvrtka Legis u posluje u partnerstvu s Anet autodijelovima, a osim dijelova za vozila nudi marina program za brodice te dijelove za skutere i motocikle.

"Distribuiramo dijelove svih svjetski poznatih proizvođača automobilskih komponenti  prve ugradnje za sve poznate proizvođače automobila, kako europskih tako i japanskih i korejskih.
Naša široka paleta ponude proizvoda trenutačno je najkompletnija na našem tržištu i sastoji se od mehanike, elektrike, karoserijskih dijelova, dijelova klime, guma i felgi, ulja i maziva te autodijagnostike. Svi dijelovi iz naše ponude posjeduju sve potrebne homologacije i certifikate (BER, TUV).
Zbog toga, naši kupci su svi koji se bave servisiranjem automobila i lakih dostavnih vozila, od nezavisnih automehaničarskih i autoelektričarskih servisa, preko autolimarskih i vulkanizerskih radionica, ovlaštenih servisa i trgovina rezervnim dijelovima do krajnjih korisnika-vozača samih", poručuju iz tvrtke Legis autodijelovi.

Ne znate što je najbolje za vašeg limenog ljubimca, ljubazno osoblje u trgovini će vas savjetovati i preporučiti dijelove originalne kvalitete svjetskih priznatih dobavljača. Odobravaju 10 posto popusta na gotovinu.

Posjetite Anet autodijelove u Gružu uvjerite se u njihovu profesionalnost.
Radno vrijeme: ponedeljak – petak 8 – 20 sati, subota 8 – 14 sati. Više informacija na telefon 099 397 77 79.


sponzorirani članak FOTO: Vedran Jerinić
     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail