DUPROMO
 
Daikin Emura II - klima da se "smrzneš"
  10/06/2014  

Daikinova Emura II ne prestaje oduševljavati. Nakon što je svojim revolucionarnim dizajnom i performansama očarala tisuće europskih kupaca, ova klima dobila je i najcjenjenije priznanje struke - nagradu Reddot za dizajn čime je opravdala svoj status ikone u svijetu klimatizacijskih uređaja. Godišnja reddot nagrada svojevrsni je dizajnerski Oscar u kojem proizvode ocjenjuju međunarodni dizajnerski stručnjaci na temelju brojnih kriterija. Estetika, inovacija, funkcionalnost, utjecaj na okoliš, kvaliteta, izdržljivost samo su neki od kriterija, a Daikinova Emura u svima je ocijenjena najvišom ocjenom. Ove godine u konkurenciji za prestižnu nagradu bilo je nominirano 4815 proizvoda, 1816  dizajnera, proizvođača i arhitekata iz 53 zemlje.

 

Emura II po mnogo čemu je izvanserijski klima uređaj, a svakako valja naglasiti da je jedina klima koja je dizajnirana u Europi i isključivo za europsko tržište kako bi zadovoljila specifičnu estetiku na koju su Europljani slabi. Prestižnom nagradom ovjenčana Emura, zahvaljujući svom izrazito tankom profilu i nenametljivom dizajnu s lakoćom se savršeno uklapa u svaki prostor ujedno ga ukrašavajući poput malog remek-djela na zidu. No, nije isključivo dizajn ono što je Emuri osiguralo laskavu nagradu. Kućište skriva kompresor najvišeg energetskog razreda (A+++) u kombinaciji s razinom buke nižom od 19 decibela. Prevedeno, to znači da je Emura tiša od šapta ili čak i ljudskog disanja. Drugim riječima, kada je zvuk u pitanju, Emuru nećete ni primijetiti. Dakako, mnogima je potrošnja energije najvažnija stavka pri kupnji klima uređaja. I ovdje je Emura daleko ispred konkurencije, uvjerljivo je najštedljivija klima na tržištu koja se sama, kada nitko ne boravi u prostoji prebacuje na štedljivi način rada.  Naoružana je ova Daikinova klima i brojnim drugim pametnim rješenjima, od kojih svakako valja izdvojiti senzor pokretljivosti, koji detektira pokrete, odnosno prisutnost osoba u prostoriji i prema tim kretnjama usmjerava svoj rad, što znači da vam se uz Emuru II nikada neće dogoditi neugodna situacija da vam hladan zrak puše ravno u glavu. Emurom možete upravljati i putem svog mobilnog uređaja i to dok niste kod kuće jer je možete kontrolirati putem aplikacija dostupnih i za Apple i za Android operativne sisteme.

Posjetite Daikin trgovinu na novoj adresi Josopa Kosora 46, i izaberite klimu kakvu zaslužujete. Radno vrijeme: 8 - 15 sati. Kontakt telefon: 020/418-500

 

 


sponzorirani članak FOTO: Vedran Jerinić
     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail