DUGASTRO
 
Sorgo Palace - palača odmora i odlične kuhinje u srcu Stona
  18/07/2016  

Nekada davno, u doba srednjeg vijeka, između plemićkih familija koje su vladale Dubrovačkom Republikom bila je i familija Sorkočević (tal. Sorgo). U srcu malog povijesnog gradića, u Širokoj ulici u Stonu pripadala im je palačica koja je danas pod državnom zaštitom kao spomenik nulte  kategorije.
U današnje vrijeme, baš u toj palačici nalazi se obiteljski hotel Sorgo Palace.

 

Sobama koje se nalaze u gornjem dijelu kuće, kategorizacijom su dodjeljene 4 zvijezdice. Opremljene su novim, modernim namještajem sa starinskim štihom, koji zasigurno podižu odmor na višu, kvalitetniju razinu.


Restoran Sorgo, koji se nalazi u prizemlju spomenute palače, stariji je od 25 godina. Ljubav, mukotrpan rad i dugogodišnja obiteljska tradicija dala je rezultate koje imamo danas. Sorgo je poznat u svijetu kao mjesto sa “domaćom” atmosferom i izvrsnom hranom, te odličnom ponudom vrhunskih vina iz cijele Hrvatske.
Zahvaljujući geografskom položaju i ljepotama koje je priroda podarila ovom podneblju, od Malostonskog zaljeva, preko vinograda, čistog mora i plodne zemlje u ovom gastronomskom raju sva čula uživaju.

Dođite i uvjerite se sami!
Jurja Dalmatinca 8, informacije i rezervacije na br.mob. 099 475 4666


     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail