DUGASTRO
 
Restoran Amoret - s ljubavlju prema svakom gostu
  20/07/2016  

U moru restorana i konobi, pronaći ono posebno mjesto gdje svatko nađe nešto po svom gustu zbilja je neprocjenivo. Restoran Amoret, prema rimskom Bogu ljubavi, pravi je romantični kutak za sve one koji vole birana jela i pića, a posebno su dobrodošli domaći sladokusci kojima je osiguran popust od 20%.

 

Ljubaznom osoblju restorana Amoret je čast i zadovoljstvo kad imaju priliku ugostiti poznata lica. 9. srpnja Amoret je i svojim delicijama uveličao prijem novootvorene zgrade Ministarstva kulture u Restićevoj ulici. Nakon otvaranja druženje se nastavilo u restoranu, a tu priliku svojim dolaskom uveličao je, između mnogih odabranih gostiju, i ministar kulture Zlatko Hasanbegovć, gosp.Ivo Banac i mnogi drugi.

Povodom održavanja festivala Sentimento, priredili su domjenak kao znak podrške takvih festivala. Markos im je uručio posebno priznanje zahvale.

Restoran Amoret, smješten u Gradu pokraj Katedrale i okružen povijesnim kamenom, pruža jedinstven ugođaj. Prostrana taraca restorana stvorena je za ljetne dane te savršena za okupljanja i druženja svake vrste. Uz glazbu uživo u jedinstvenom ambijentu vaši voljeni će uživati u svakom zalogaju.

Restoran Amoret, Od Pustjerne 2, Informacije i rezervacije na kontakte.
020 323 739, 091 530 4910, 091 537 6301,
www.amoret-dubrovnik.com
Pronađite ih i na TripAdvisor.com


sponzorirani članak FOTO:Vedran Jerinić
     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail