DUPROMO
 
Novogodišnji doček u Tivtu
  21/12/2016  

Tivat po prvi put obilježava doček Nove godine, bogatim programom koji će trajati od 26.prosinca do 02. siječnja i predstavljat će kombinaciju praznične gastro ponude i niza muzičkih događaja. Prazničnom duhu, u ovom periodu, posebno će doprinjeti „mini novogodišnji bazar“ – niz kućica postavljenih na Pinima, na kojima će svi domaći i gosti moći kupiti hladne i tople napitke, praznične specijalitete, suvenire i ukrase. Dekorirane kućice u novogodišnje osvjetljenje učinit će da Pine postane prava praznična oaza.

 

Muzički program počinje u ponedjeljak 26. prosinca koncertom Tropico benda od 20.00 sati. Na istoj bini, u isto vrijeme 27. prosinca nastupit će Edi Medošević i bend Spomenari, dok je 28. prosinca rezerviran za klapu Stari kapetan.  U četvrtak, 29. prosinca obradovat će se i najmlađi, budući da stiže Djeda Mraz – tradicionalni program TO Tivat „U susret Djeda Mrazu“ počinje u podne (12.00 sati) mini mjuziklom za djecu „Novogodišnje čarolije“, u izvođenju trupe „Happy Theatre“ iz Beograda. Istog dana od 20.00 sati svi prisutni će uživati u starogradskim notama i nastupu Pljevaljskih tamburaša, dok će pred sam doček, u petak 30. prosinca, nastupiti pjevač Goran Vukošić.
Veliko finale novogodišnjeg programa očekuje nas u subotu 31. prosinca kada će nastupiti regionalno poznat bend Prljavo kazalište. Muzički nastupi te večeri počinju u 21.00 sati nastupom DJ Perry-ja, Nine Petković i benda „Dan poslije“. Ulazak u Novu godinu obilježit će svirka Prljavog, i vatromet u ponoć - ostvaren u partnerstvu sa hotelom Regent Porto Montenegro, Primorje Hotels & Restaurants i kompanijom Pomorski saobraćaj. Program će voditi Ivan Maksimović.
Prvi dan nove 2017. godine obilježit će dnevni koncert čelistice Ane Rucner koja će nastupiti u 13.00 sati, na Pinima. Repriza novogodišnjeg dočeka otpočinje u 21.00 sati, a nastupaju Dj Perry, Vanja Radovanović i bend VIII2, a od 23.30 počinje nastup Harisa Džinovića.
U ponedjeljak 02. sječnja nastupit će bend Teška industrija, DJ Chevalier,  Goodbye windows i bend Toć, čime se i zatvara sedmodnevni novogodišnji program na tivatskoj obali.

Doček Nove godine zajedničkim snagama organizuju Opština Tivat, Turistička organizacija Tivat i Udrženje preduzetnika Tivat i Brand New Tivat, sa nadom da će tivatska riva postati mjesto na kojem će mnogi poželjeti najljepše želje za novo ljeto. Dođite na rivu!


     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail