DUPROMO
 
Najnoviji Links blagdanski katalog s najpovoljnijim cijenama
  13/12/2016  

Skrati hladne zimske dane i noći zabavljajući se na novom laptopu. Potraži recept za božićne kolače na tabletu ili pak razveseli svog mališana s  novim mobitelom ili gaming periferijom.
Blagdansku ponudu za darivanje provjeri OVDJE

Od ponude ističemo najpovoljniji laptop s GTX 950 grafikom, koji je sada još povoljniji, računala za multimediju, ured, kao i gaming strojeve. Tu su i različita prijenosna računala, smartphone uređaji, tableti, monitori te gaming slušalice, miševi i tipkovnice.

Iskoristi najpovoljnije cijene na tržištu i daruj svoje najmilije s tehnološkim novitetima!

Osim novog kataloga s računalima i informatičkom opremom koja je dostupna u Links poslovnicama i webshopu, na www.links.hr možeš pronaći online ponudu igračaka s blagdanskim cijenama. Prelistaj najnoviji katalog namijenjen mališanima, iskoristi popuste na Star Wars figurice, svjetlosne mačeve kao i na mnoge druge igračke koje će zasigurno izmamiti osmijeh na licu.

Ukoliko želiš opremiti svoj dom u blagdanskom duhu, provjeri akcijsku online ponudu JVC i Blaupunkt TV uređaja uz koje dobivaš zidni nosač za samo 1 kn.

U katalogu potrošačke elektronike pronađi idealan proizvod za svoju kuhinju, kao što je aparat za kavu uz koji gratis dolazi blender, ili pekač pizza snižen za 15%, kao i mnoge druge proizvode za prigodan božićni poklon kao što su brijaći aparati Braun po sniženim cijenama.

Iskoristi blagdanske cijene na IT opremu, online ponudu igračaka i potrošačke elektronike, naruči na links.hr i preuzmi u Links poslovnici Dubrovnik na adresi Vukovarska 24 u blizini trgovačkog centra Mercante. Za narudžbe iznad 1000 kn dostava je besplatna na kućna vrata!

Sretan Božić i ugodne blagdane želi vam vaš Links!


sponzorirani članak
 
   
print / e-mail