DUPROMO
 
Elite travel: obilježite proljeće putovanjem
  03/01/2017  

Započnite proljeće 2017 godine  jednim od putovanja agencije Elite travel. Zaplovite brodom svjetlosti - Costa Luminosa, osjetite budjenje proljaća u Parizu, upoznajte Makedoniju.

 

Costa Luminosa ili brod svjetlosti, vodi vas na putovanje kroz svjetsku umjetnost koja je vidljiva na svakoj palubi te u svim zajedničkim prostorima. Tisuće svjetlucajućih iskrica od  Murano stakla kao i blještavilo Phoenix teatra doprinose sjaju i svjetlosti broda. Tijekom plovidbe možete uživati u skulpturi poznatog majstora Fernarda Botera „ Donna Sdraiata“ koja se posebno ističe na gornjim palubama broda. Više o krstarenju pročitajte ovdje.


Direktan let Dubrovnik - Pariz? Dobro zvuči. U organizaciji agencije elite travel pođite i vi! Još je Audrey Hepburn u Sabrini opisivala Pariz kao grad kojeg jednostavno morate doživjeti te osjetiti Slatki život u Gradu svjetlosti. Proljeće u Parizu je jako romantično, bilo da se odlučite za šetnju oko Seine ili samo uživanje u čaši vina s pogledom na Eiffelov toranj. U Parizu vlada harmonija i sklad mostova, spomenika, crkvi i muzeja koji čuvaju neprocjenjivo bogastvo svjetskog značaja. Više o putovanju pročitajte ovdje.

Elite travel ima mnoge i druge atraktivne destinacije. Proljeće u Makedoniji, uz okus makedonskog vina uz  dobro društvo. Više o putovanju pogledajte ovdje.


sponzorirani članak
 
   
print / e-mail