DUPROMO
 
48.Praznik Mimoze u Herceg Novom
  19/01/2017  

Tradicionalni 48.Praznik Mimoze u Herceg Novom, nudi raznoliki i bogati program u periodu od 28.siječnja do 25.veljače. Iz Novog pozivaju na festu i garantiraju dobru zabavu.

 

28.siječanj -početak festivala - abrumom, karnevalskom povorkom poziva, od Igala do Trga Nikole Đurkovića, i postavljanjem Karnevala. U 21 sat koncert u parku "Boka".

Petak 3. veljače - otvaranje karnevalskom povorkom, gradskom muzikom, mažuretkama, trombonjeri i u večernjim satima na gradskom trgu koncert Tonija Cetinskog, s predgrupom Boka band.

Subota 4. veljače - Festa od mimoze, ribe i vina u 10 sati, na rivu (Kumbor, Đenovići, Baošići). Prvi maskenbal u Institutu "Dr. Simo Milošević” na kojem će nastupiti Jelena Rozga i klapa Stari kapetan.

6.7. i 8.veljača Dani Beograda i 13.14.15.veljače - Dani Francuske - u programu: ulični performansi, gastro večeri i kulturni program..

9. veljača - Dan picigina, na plaži na staroj Banji u Igalu.

10.veljače - prestavljanje i natjecanje za najljepši cvjetni aranžman u hotelu „Vojvodina“. Od parka Boke do glavnog gradskog trga proći će dječja cvjetna povorka.

11. veljače -Festa na Škveru, uz ribu i vino, Boka band, Duje i Castelnuovo band, mažoretke, gradska muzika Herceg Novi i mjesna muzika Đenovići. Maskenbal u hotelu Palmon bay.


12. veljača, dječji maskenbal u Institutu "Dr.Simo Milišević". U  večernjim satima, Otvorena ulica u Herceg Novom - nastupit će domaći bendovi.

18. veljača, treći maskembal u Institutu "Dr.Simo Milošević", gostuje Danijela Martinović.

19. veljače, suđenje karnevalu uz koncert Željka Samardžića na trgu Nikole Đurkovića u 21 sat

Festival će u svom 48. izdanju trajati i četvrtu nedelju, kada će se u Institutu Igalo održati gastro-događaji: Riblja večera, kao i program “Dani mimoze u Nikšiću”. U okviru Praznika biti će organiziran i 22. plivački miting “Montenegro mimoza kup” na bazenu Instituta Igalo, kao i drugi sportski programi.

Cijeli program pogledajte ovdje.

Dođite u Herceg Novi!


sponzorirani članak
 
   
print / e-mail