DUGASTRO
 
Restoran Sorgo u znaku ljubavi cijeli mjesec
  07/02/2017  

Ljubav ne bira ni mjesto, ni vrijeme...ako je prava slavimo je svaki dan. Ipak pred nama je mjesec kad slavimo Valentinovo, dan zaljubljenih, i nastojimo iznenaditi svoje voljene. U Restoranu Sorgo u Stonu, zasigurno ćete uživati u ljubavnoj noti kroz cijelu veljaču.

 

Ljubavni meni sastoji se od tri slijeda: 'Topli zagrljaj’ (130kn): Stonske kamenice, riba s prilogom, i za desert Stonski makaruli ili dubrovačka rozata, a za "Topli zalogaj" (110 kn) kao mesni meni: hladna plata, dalmatinska pržolica s prilogom, stonski makaruli ili dubrovačka rozata. Sve započinje aperitivom i domaćom, svježom ribljom paštetom uz pratnju pelješkog Plavca malog ili korčulanoskog Pošipa, ovisno o izboru gosta. Sve je uključeno u cijenu, po osobi.

Nešto što se ne propušta - pobjegnite od svakodnevnice i uživajte u Stonu: večera uz ponuđeni ljubavni meni s noćenjem i doručkom za 499 kn za 2 osobe.

Za sve rezervacije i upite možete se javiti na e-mail antea.mlinaric@gmail.com ili na broj 020 754 666 (Restoran Sorrgo), 0994203096 (Antea) ili 0994754666 (Ante).


     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail


 
Tavern Arka - Zaton Dubrovnik