DUBROVNIK,
KONAVLE,
ŽUPA,
PRIMORJE
 
Poziv poljoprivrednim proizvođačima, ugostiteljima i hotelijerima
  16/03/2017  

U sklopu Mediteranskog sajma održat će se susret poljoprivrednih proizvođača, ugostitelja i hotelijera, 18. ožujka s početkom u 10.30 sati u dvorani Divona 1 hotela ''Valamar Lacroma Dubrovnik''.

 

Susret se organizira s ciljem povezivanja proizvođača i ugostitelja u vrijeme kada se formiraju jelovnici za nadolazeću sezonu. Ovim putem omogućuje se direktni kontakt proizvođača i potencijalnih kupaca.

Sudjelovanje na susretu je bez naknade.

Događaj je dio je projekta AGROBIZNIS - oplemenjivanje poljoprivredne baštine u prekograničnoj Dubrovačko-hercegovačkoj regiji koji za cilj ima uspostaviti stalnu komunikaciju između poljoprivrednih proizvođača i konzumenata poljoprivrednih proizvoda. Kako bi se ovaj cilj ostvario, Europska unija kroz instrument za pretpristupnu pomoć (IPA) u okviru Programa prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina 2007 – 2013. financira dvogodišnji projekt s oko 350.000 eura. Zahvaljujući ovim sredstvima kroz projekat se radi na jačanju unutarnjih kapaciteta u obje regije i podizanju svijesti o postojećim vrijednostima tradicionalnih i autohtonih proizvoda.
 


 
   
print / e-mail
KOMENTARI / Komentiraj
   
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!