DUPROMO
 
Mirisi proljeća u Anabelli
  21/03/2017  

Vrijeme je za osvježenje. Koje mirisne note donosi ovo proljeće? Otkrijte na policama parfumerije Anabella. Bez povoda iznenadite sebe ili dragu Vam osobu novim parfemom.

 

Novi mirisi čekaju na vas u Anabelli.

 


 

Mr. Burberry Eau de Parfum inspiriran je noćnim životom Londona. Topao, senzualan i drvenast, spaja klasične sastojke britanske muške parfumerijske tradicije. Posjetite Anabellu i nosite dašak Londona sa sobom, gdje god išli.

Novi, svježi miris iz obitelji BOSS Bottled Tonik otkriva nam novo lice modernog muškarca. U današnjem ubrzanom svijetu, moderan muškarac prepoznaje važnost trenutka za sebe, trenutka u kojem sagledava život i odlučuje u kojem smjeru želi dalje ići. Motiviran, predan i željan uspjeha, BOSS BOTTLED TONIC utjelovljuje modernog muškarca i pokreće ga da ostvari svoje ciljeve.

 

Bossov miris naziva Ma Vie (Moj život) krasi dopadljiva diskretnost kao i nosivost u svim prilikama.
Cvjetni vrh mirisa je cvijet kaktusa, u srcu mirisa su jasmin, ruža i bijela frezija, dok u drvenastoj bazi dominira cedar.

 

Novi ženski miris modne kuće Michael Kors nosi naziv Wonderlust, inspiriran je avanturama i putovanjima. Začinjen i seksipilan, spada u orijentalno-cvjetnu gurmansku kategoriju, a note čine bademovo mlijeko, sandalovina i vanilija. Zaokružen je svježinom talijanskog bergamonta i ružičastog papra.

Anabella kao i uvjek ima i popuste na neke odabrane mirise. Možda je vaš omiljeni parfem na popustu. Dođite, zavirite i osvježite se mirisnim notama.

Anabella - ljepota na jednom mjestu


Radno vrijeme ponedeljak - subrota 8 - 20,30 sati

telefon i kontakt: 020/435-245


sponzorirani članak
     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail