DUPROMO
 
Koja krema ljubi vaše lice? Besplatan pregled kože u Anabelli!
  31/03/2017  

Proljeće je tu, temperature rastu, idealno je vrijeme da učinimo nešto za svoju kožu. Lice je ogledalo zdravlja, nahranite ga i vodite računa o hidrataciji. Iz Anabelle vas pozivaju na besplatan pregled stanja kože skenerom, što je od velike važnosti za izbor odgovarajućih proizvoda.

Trebate dnevnu ili noćnu kremu nek vas cijena ne brine - u Anabelli je akcija na kreme kozmetičkih kuća Elizabeth Arden i Estee Lauder!

Miris bijelog čaja osvježit će vam dan i donijeti vedre misli! Predivna tekstura kreme ostavit će kožu mekom i hidratiziranom. Pravi užitak! Elizabeth Arden White Tea! Anebellin prijedlog.

U suncu uživamo, ali kožu je potrebno zaštititi od UV zraka koje nepovratno štete koži. Zato je ključno za prva izlaganja suncu koristiti kreme sa zaštitnim faktorom. Spriječite širenje hiperpigmetaciskih mrlja, koža će vam biti zahvalna.

Za ljepotu kože našeg lica neophodno je temeljito čišćenje. Čista kože spremna je iskoristiti prednosti samog proizvoda. Posebnu pažnju potrebno je usmjeriti na područje oko očiju. Tanka dijela na tom dijelu slabo zaštićena hidrolipidnim slojem brzo pokazuje umor i znakove starenja. Važno je koristiti kremu za područje oko očiju, te je primjenjivati na ispravan način. Kako je svaka koža drugačija, tako je i upotreba seruma individualna. Namjena im je dodatno hidratizirati, sužavati proširene pore, ublažiti znakove starenja.

Dođite u Anabellu u Docu, i obradujte vaše lice.

Anabella - ljepota na jednom mjestu. 

Radno vrijeme ponedeljak - subrota 8 - 20,30 sati

telefon i kontakt: 020/435-245

 


sponzorirani članak
 
   
print / e-mail