DUPROMO
 
Konačno i u Dubrovniku: Online naručivanje hrane i rezervacije u restoranima
  09/04/2017  

Gladni ste? Nešto biste naručili? Otvarate stranicu MENI.HR, birate fast food iz kojeg želite naručiti, pregledate ponudu, cijene i u tri klika vaša narudžba je spremna. Ili planirate izlazak u restoran? Pregledate ponudu, odaberete gdje ćete, klikom rezervirate slobodan stol, ako želite i jela. Osim toga, sve zatražene informacije dobit ćete direktno od osoblja restorana.

 

Zvuči predobro da bi bilo istina. Ali – istina je! U Dubrovniku uskoro postaje dostupno ono što je u svijetu odavno praksa: online naručivanje. Za korisnike potpuno besplatno! Svi koji su ga ikad koristili znaju da je nemjerljivo jednostavnije i brže od naručivanja putem telefona. Nema više traženja brojeva, tipkanja, zauzetih linija, čekanja, nesporazuma!

Iz MENI.HR tima pozivaju ugostitelje koji još to nisu učinili da im se što prije jave na 091 953 3303, jer stranica uskoro kreće s radom. Prvih mjesec dana bez ikakve obveze potpuno je besplatno!!! Dobit će tablet uz pomoć kojeg će, nakon petominutne obuke, moći koristiti aplikaciju. To znači: mijenjati ponude, meni, slike jela, opise, dodavati akcije u bilo kojem trenutku, a promjene će istog trena biti vidljive korisnicima.

Dobra vijest za buduće korisnike internet stranice je da već sad mogu ostaviti svoj e-mail na meni.hr te će ubrzo biti obaviješteni o početku rada.Mozete nas i "lajkati" na facebooku za sve novosti.

Uskoro s vama meni.hr

 


sponzorirani članak
     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail