DUPROMO
 
Calvin Klein i Karl Lagerfeld ekskluzivno u optikama Van Gogh
  24/04/2017  

S dolaskom ljepšeg vremena i sunčane kulise u kojoj điravamo Gradom, pravo mjesto kamo trebate krenuti su - prodavaonice Vaše optike Van Gogh u koju su stigle nove kolekcije već poznatih brandova. Ovog proljeća optika Van Gogh je pripremila još nešto za Vas. Riječ je o najnovijim kolekcijama sunčanih i dioptrijskih naočala velikana modne industrije, Calvina Kleina i Karla Lagerfelda.

 

Calvin Klein je jedan od vodećih modno-dizajnerskih i marketinških studija na svijetu. Dizajnira i prodaje žensku i mušku kolekcijsku odjeću i niz drugih proizvoda, među kojima i sunčane naočale i dioptrijske okvire.

Sunčane naočale i  okviri za korekciju vida koje možete naći u optikama Van Gogh su dio proizvodnih linija Calvin Klein Collection i Calvin Klein Platinum Label.
Njegov nekonformistički i mladenački stil s jednostavnim linijama je pokrenuo pravu revoluciju u modnom svijetu, a danas je to pretočeno i u naočale ovog branda, gdje uspješno spaja klasični izričaj s modernim i izraženim detaljima, koje njegove naočale izdvajaju od ostalih.

Karl Lagerfeld, stari mačak visoke modne industrije, kojeg ne trebamo posebno predstavaljati.
Svoj modni put ovaj veteran kroji jedinstvenim estetskim potpisom koji  kombinira bezvremenske klasike s modernom elegancijom inspiriranu rockom. Cijeli svoj modni vijek on puni naslovnice ne samo svojim uradcima već i „pravilno“ doziranim intrigama iz svog života,  pa se tako na primjer ni danas ne zna kada je točno rođen 1933. ili kako on tvrdi 1938.
Pored vođenja svoje modne marke, ovaj modni mag je i kreativni direktor modnih velikana Chanel i FENDI.
Ovog puta nas je iznenadio predivnim modelima sunčanih naočala, kao i nočala za korekciju vida, kojim ističe posebnost i visoku modnu sofisticiranost svakog nositelja.

Posjetite optike Van Gogh na lokacijama - Opća bolnici Dubrovnik na Medarevu, na Batali i u Ulici od Buže u Gradu.


sponzorirani članak FOTO:Vedran Jerinić
     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail