DUBROVNIK,
KONAVLE,
ŽUPA,
PRIMORJE
 
Prijavi se na šesti DUff!
  27/04/2017  

DUff - Dubrovački međunarodni filmski festival koji okuplja djecu i mlade iz mediteranskih zemalja službeno je otvorio prijave za svoje šesto izdanje koje će se održati od 19.-22. listopada ove godine.  

 

Sredinom listopada u Dubrovniku se zadnjih pet godina susreću djeca iz različitih zemalja, sredina, drukčijeg socijalnog statusa i načina života, koji kroz film – najjači medij progovaraju o okruženju u kojem žive, svojim problemima , ali i lijepim stvarima koje ih nadahnjuju - za vrijeme trajanja Duffa na Stradunu se mogu vidjeti sva lica Mediterana.

Natjecanje se odvija u dvije dobne skupine / do 15 godina i 16 do 20 godina /,  a nagrade se dodjeljuju u kategorijama animiranog, igranog, dokumentarnog i slobodnog žanra, uz apsolutni Grand prix festivala i dvije nagrade publike – za najbolji film uopće i najbolji animirani film prema izboru djece.

Pored natjecateljskog programa, organizatori Duff-a Kinematografi Dubrovnik, Udruga Luža i Ljetna škola filma Šipan i ove će se godine pobrinuti za bogat popratni program. Na Duff-u se tijekom cijelog festivalskog tjedna može uživati u popratnim projekcijama odabranih naslova, sudjelovati na nekoj od  brojnih filmskih radionica, zajedničkim izletima i aktivnostima, ali i upoznati bogatu kulturnu baštinu ovog grada.

Uvjeti sudjelovanja dostupni su OVDJE.

Rok za prijavu radova je 15. srpnja , i to putem online prijavnice koju možete preuzeti OVDJE.

Ukoliko imate do 20 godina i bavite se filmom, videom, ili ste član filmske družine, ne razmišljajte - pridružite nam se i vi ove godine u Dubrovniku i provedite nezaboravna četiri dana s nama – poručuju organizatori.


 
   
print / e-mail
KOMENTARI / Komentiraj
   
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!