DUPROMO
 
Dubrovačka Chipoteka otvara s popustima, ali najjači adut je asortiman
  10/05/2017  

Ljubitelji elektronike će uzviknuti “napokon” jer Chipoteka nije uobičajena trgovina elektroničkom robom. Ručni alat u obliku narukvice, špijunska kamera u kemijskoj olovci, UV tester za novčanice… – o Chipoteci se s pravom priča kao “trgovini u kojoj ćeš pronaći sve što ne možeš pronaći drugdje”.  Međutim, to je tek pola istine jer je među više od 14.000 artikala, koliko joj iznosi ukupni asortiman, lako pronaći sve vrste potrošačke i profesionalne elektronike koja se prodaje i u trgovačkim centrima ili raznim specijaliziranim trgovinama primjerice informatičke opreme, fotografske opreme i drugog asortimana.

 

Trendovi, prodajna mjesta i brendovi dolaze i odlaze, a Chipoteka već više od 25 godina opstaje i raste, vjerojatno baš zato što odbija prihvatiti mentalitet “potrošačke” elektronike koji nam pokušava nametnuti priču “kupi pa baci nakon 3 godine”. Zašto ne bismo mogli sastaviti vlastite zvučnike, popraviti daljinski upravljač, s dijelovima i alatima održavati ono što već imamo?

Najjači adut Chipoteke je upravo asortiman, koji prati trendove, ali im ne ugađa u površnosti koju trendovi često zahtijevaju. Ne postoje samo dvije vrste nadogradnje za pametne telefone (maskica i punjač za auto) – Chipoteka ih nudi tridesetak. Povezivost i međusobna iskoristivost elektronike, čemu je dokaz i preko dvije tisuće kabela i adaptera u ponudi, najljepši su i najzabavniji dijelovi svijeta elektronike.

Jedan od tih povezanih sustava je i raznovrsna elektronika za apartmane, od portafona s kamerom kojim se upravlja putem mobitela, preko sustava za dijeljenje televizije i interneta, do sigurnosnih kamera i strujnih utičnica s brojačima potrošnje (koji se mogu isključiti putem daljinskog upravljača!)

Dubrovačka Chipoteka smještena je na prvom katu TC “Minčeta” u Gružu. Na tristotinjak četvornih metara prodajnog prostora nudi se veliki dio asortimana, među kojim će se uskoro naći i elektronika za brodove i plovila, a cjelokupni se asortiman može pronaći na internetskoj stranici www.chipoteka.hr.

Danas, na dan otvorenja i sutra, u četvrtak 11. svibnja, Chipoteka daje 10 % popusta na sve proizvode i sve vrste plaćanja.


sponzorirani članak FOTO:Vedran Jerinić
     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail