DUBROVNIK,
KONAVLE,
ŽUPA,
PRIMORJE
 
Dani Umjetničke škole Luke Sorkočevića
  24/05/2017  

Umjetnička škola Luke Sorkočevića u srijedu, 24. svibnja započinje s višednevnom proslavom "Dana škole".


Program proslave započinje I. završnim koncertom učenika glazbenih odjela u Palači Sponza u srijedu 24. svibnja s početkom u 20.30 sati.

U četvrtak 25. svibnja proslava se nastavlja II. završnim koncertom učenika glazbenih odjela, također u Palači Sponza s početkom u 20.30 sati.

U utorak 30. svibnja s početkom u 19 sati maturanti slikarsko - dizajnerskog odjela izložiti će svoje maturalne radove u školskoj galeriji "Galerija mladih", a u 20.30 sati u Kazalištu Marina Držića održati će se završna baletna predstava, čime će završiti ovogodišnji program proslave.

Ove će se godine u proslavi Dana škole pridružiti i prijatelji iz četiri škole i to: GŠ Ivana Matetića Ronjgova iz Rijeke, GŠ Blagoja Berse iz Zagreba, GU Elly Bašić iz Zagreba te Srednje muzičke škole Sarajevo.

- Pozivamo Vas da svojom nazočnošću uveličate našu proslavu te da na taj način još jednom čestitamo svim našim učenicima, njihovim mentorima na izvanrednim rezultatima koje su postigli u ovoj školskoj godini, pozivaju iz Umjetničke škole Luke Sorkočevića.


 
   
print / e-mail
KOMENTARI / Komentiraj
   
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!