DUGASTRO
 
Beer & Grill Solitudo - U hladovini čempresa miriše peka
  09/06/2017  

Svima je potreban bijeg od užurbane i stresne svakodnevnice, a ponekad sve što nam treba tek je malo tišine, čist zrak i uživanje u vrhunski pripremljenoj hrani. „Beer & Grill Solitudo“ skriven u prirodnoj oazi Babinog Kuka pravo je gastronomsko utočište gdje ćete s lakoćom zaboraviti na gradsku vrevu, a bogat izbor probranih specijaliteta po povoljnim cijenama oduševiti će i najistančanija nepca.

 

Spoj netaknute prirode, ugodnog ambijenta i ljubaznog osoblja - Beer & Grill Solitudo idealno je mjesto za sve vrste obiteljskih proslava kao što su krštenja, pričesti, krizme i rođendani, te poslovnih okupljanja. Smještena duboko u hladovini česmine, prostrana taraca restorana pruža ugodnu i intimnu atmosferu gdje ćete se osjećati kao doma, a za sve posjetitelje osiguran je i besplatan parking.

Provedite idiličan dan u prirodi sa svojim najmilijima i uživajte u vrhunskom izboru mesnih i ribljih delicija pripremljenim od svježih sezonskih namirnica, neodoljivom domaćem kruhu i ukusnim tradicionalnim slasticama. U Beer & Grill Solitudo možete se počastiti i jelima ispod peke kao što su janjetina, teletina ili hobotnica, a restoran odnedavno uz vinsku nudi i pivsku kartu s probranim craft pivima.

Posjetite Beer & Grill Solitudo u Ulici Vatroslava Lisinskog u srcu Babinog Kuka i uživajte u vrhunskoj gastronomskoj ponudi i nenadmašnom gurmanskom iskustvu.

Informacije i rezervacije na br. telefona 020 448 356

Radno vrijeme: 10—24 sata


sponzorirani članak FOTO:Vedran Jerinić
     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail