DUBROVNIK,
KONAVLE,
ŽUPA,
PRIMORJE
 
Kako naučiti voljeti sebe - predavanje po filozofiji Louise L. Hay
  13/06/2017  

Dubrovačke knjižnice u petak, 16. lipnja, u 19 sati, organiziraju predavanje "Volite sebe – iscijelite svoj život". Predavanje će održati licencirana HYL trenerica Lidija Banai u Čitaonici Narodne knjižnice Grad.

 

Temetsko predavanje vezano je uz filozofiju svjetski poznate spisateljice i učiteljice Louise L. Hay, koja smatra da je najvažnija stvar zbog koje smo rođeni naučiti voljeti sebe. “Nakon dugogodišnjega savjetodavnog rada, vođenja stotina radionica i intenzivnih programa učenja diljem zemlje i svijeta otkrila sam da samo jedna stvar liječi: ljubav prema sebi. Začuđujuće je kako život svakoga dana postaje boljim kada ljudi počnu voljeti sebe. Osjećaju se bolje, dobivaju posao koji žele, imaju dovoljno novca. Njihovi se odnosi i veze ili unaprjeđuju, ili raspadaju ako su loši te se započinju novi. Vrlo jednostavno: voljeti sebe. Kritizirali su me da sam i prejednostavna, ali otkrila sam da su jednostavne stvari obično i najmudrije", poruka je Louise L. Hay.

Također tijekom vikenda održat će se dvije radionice:

Radionica ''PRIGRLI ŽENU U SEBI'' - subota 17. lipnja

Na radionici će biti riječi o važnosti povezivanja s našom pravom, ženskom, prirodom i o četiri ženska arhetipa (četiri energije) koje nosimo u sebi. Spoznaja da u nama postoje četiri energije i osvještavanje istih daje nam mogućnost da se lakše nosimo kao žene u svijetu po ''muškim pravilima''. Radionica je namjenjena svakoj ženi koja to poželi.

HYL radionica ''VOLITE SEBE'' - nedjelja 18. lipnja

Radionica je zasnovana na filozofiji Louise Hay i može vam  pomoći osvijestiti ograničavajuće obrasce razmišljanja i ponašanja, potaknuti bezuvjetno prihvaćanje sebe i preuzimanje odgovornosti za osjećaj ljubavi u svom životu.

Kako kaže Louise Hay ljubav prema sebi je zaista iscjeljujuća. Svatko od nas ima jedinstvenu ulogu na Zemlji, ali kada smo prekritični ta slika nam je nejasna. Nevoljenje i neprihvaćanje sebe jeste navika, a navika se može mijenjati. Mijenjanjem naših misli, možemo promijeniti odnos prema samima sebi. Nećemo potpuno zavoljeti sebe u jednom danu, ali se svakim danom možemo voljeti sve više.

Trajanje radionica 4 sata. Detalji o mjestu održavanja radionica i početku, naknadno. Obje radionice vodit će licencirana HYL trenerica i Advanced Moon Mother Lidija Banai.

Više informacija možete saznati na broj mobitela 098/186 8149 ili e-mail lidija.banai@gmail.com.

Prijave za radionice su OBAVEZNE.
 


 
   
print / e-mail
KOMENTARI / Komentiraj
   
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!