DUPROMO
 
MP professional otvorio je svoja vrata na novoj adresi u TC Mercante
  24/07/2017  

Trgovina MP professional od sada je na novoj adresi u TC Mercante. Povodom preseljenja daju popuste do kraja tjedna: 5 posto na kartično i 10 na gotovinsko plaćanje. Izdvojeni artikli sniženi su i do 50 posto. Želite li da da vaša kosa izleda lijepo i zdravo, svratite do MP professionala.Tamo ćete pronaći dekorativne i preparativne kozmetičke proizvode za kosu, a djelatnici će vam rado dati savjet.

 

Trgovina profesionalne frizerske opreme MP professional osluškuje vaše potrebe i ispunjava želje vaše kose. Sve za njegu kose, od profesionalnih preparata do frizerske opreme naći ćete na jednom mjestu – u trgovini MP professional u TC Mercante.
Asortiman proizvoda uključuje:
boje za kosu renomiranih svjetskih proizvođača,
fenove, pegle, mašinice za šišanje,
kozmetiku za njegu kose, kozmetička oprema,
svu potrebnu potrošnu galanteriju,
škare, četke, češljevi.

NOVO: CND Shellac Trajni lak za nokte. Shellac je patentirana zaštićena inovacija koja posjeduje UV3 tehnologiju koja je kombinacija jednostavne upotrebe a izdržljiva je kao gel, nema brušenja, nema rašpanja, nema natapanja. Lako se nanosi, postojan je kao gel i lako se skida. Garantira visoki sjaj dva tjedna i moguće ga je aplicirati na gel a isto tako ga je lako otkloniti . Cijeli proces manikure i nanošenja traje svega 30 min. ,a skidanja 10 min. Dođite i izaberite vašu boju ljeta.

 "Lajkajte" našu facebook stranicu i pratite novitete
Posjetite nas na novoj adresi, osvježite ljepotu uz MP professional!

MP professional, TC Mercante

radno vrijeme: 9 - 18 sati


     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail