DUPROMO
 
Čarobni doživljaj za um, duh i tijelo pronađite u Ragusa Spa
  03/10/2017  

Tri najjednostavnija savjeta za ljepotu iz Ragusa Spa. Svaka dama želi ostati mlada i lijepa što je duže moguće. To je i razlog zašto su žene oduvijek tražile načine na koje bi njihova koža bila blistava, glatka i lijepa. Pogotovo nakon ljeta, kada se čini da se svakodnevno treba boriti sa suhoćom i umorom. Ovdje su tri najbolja i najjednostavnija savjeta za ljepotu iz Ragusa Spa koji će vam pomoći da prirodno budete prekrasni.

  1. Ne idite u krevet, a da ne očistite lice. Sama voda nije dovoljna. Najbolje je da upotrijebite proizvod namijenjen čišćenju kože - razne micelarne otopine i tekućine koje su vam na raspolaganju u svim većim drogerijama. Ako niste sigurni što najbolje odgovara vašoj koži, raspitajte se u najbližoj ljekarni. Ili posjetite stručno i ljubazno osoblje u Ragusa Spa.
  2. Maske su dobra ideja. Prije maske može se napraviti i lagani piling (jednom tjedno) koji pomaže u smanjivanju pora, otklanja mitesere i potiče prokrvljenost. Također, osoblje Ragusa Spa i ljekarnici će vam rado pomoći da pronađete svoj proizvod
  3. Na kraju, koža se veseli masaži. Koji god tip kože imate, masaža uvijek dobro dođe.

Slijedite li ova tri savjeta, koža će vam biti zahvalna.  I to ne samo ove jeseni.

Doživite čarobni doživljaj za um, duh i tijelo uz posebne ponude Ragusa Spa u listopadu ili razveselite najmilije poklon bonom za neki od tretmana u ponudi. 

Wellness popusti u listopadu:
Lokrum Full Body Touch - piling cijelog tijela s morskom solju obogaćen eteričnim uljima i masaža cijelog tijela (60'') – 336,00 kn
Thémaé tretman lica s ekstraktom zelenog čaja (30'') – 217,00 kn
Manikura + trajni lak (60'') - 150,00 kn
Uz svaki kupljeni tretman besplatno korištenje sauna, bazena i fitnessa (do 3 sata).

Valamar Lacroma Dubrovnik Hotel 4* / Ragusa Spa
Iva Dulčića 34, HR – 20000 Dubrovnik

T +385 20 449 102  
E spa.dbklacroma@valamar.com
 


sponzorirani članak
     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail