DUPROMO
 
Suzuki - zvjerka na četiri kotača
  25/10/2017  

Tisuće sretnih vlasnika Suzuki automobila u Hrvatskoj potvrdit će vam isto: 'Kupovina Suzukija bila je najbolja investicija mojega života!'. Neovisno o tome voze li Swift, Ignis, S-Cross, Vitaru ili neki drugi model iz ponude ovog japanskog proizvođača automobila, kupci su uvijek iznimno zadovoljni kvalitetom, pouzdanošću, izgledom te u konačnici cijenom svojega novog automobila.

 

Upravo zato, prema podacima agencije Promocija Plus, automobili marke Suzuki najprodavaniji su u Hrvatskoj, a kupcima je najomiljeniji model Vitara koja se nalazi na samom vrhu svih prodajnih ljestvica. Ono što valja napomenuti je činjenica da je Suzuki omiljen privatnim kupcima, odnosno običnim ljudima koji pažljivo važu sve opcije i iznimno odgovorno troše svoj novac.

ATT Dubrovnik (Josipa Kosora 18), ovlašteni distributer Suzuki automobila za Dubrovačko-neretvansku županiju, iz tog je razloga pripremio vrlo primamljive ponude za svoje buduće klijente koje čine Suzukijeve automobile najpovoljnijima u Hrvatskoj! Primjerice, novi Suzuki S-Cross, zvjerka na četiri kotača koja objedinjuje najbolje karakteristike limuzine, monovolumena i SUV-a, nalazi se na posebno primamljivoj akciji.

Prilikom ugovaranja kupac plaća samo trećinu cijene vozila, drugu ratu za godinu, a treću i posljednju dvije godine od kupovine. I sve to bez kamata i bez troškova obrade leasinga. Naravno, i bez ikakvih dodatnih, skrivenih troškova.

Više o ovoj primamljivoj ponudi za Suzukijeva ‘čistokrvnog mješanca’ možete provjeriti OVDJE. Ako vam kupovina novog automobila nije primamljiva, ali ne razmišljate ni o rabljenom vozilu, ATT Dubrovnik nudi široku ponudu testnih vozila na posebnoj akciji, odnosno po jedinstvenom načinu plaćanja.


sponzorirani članak
     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail